Faglært kok til Aamanns Køkken på Reffen
Aamanns Kokken
- København
- Permanent
- Fuldtid
- er mødestabil og fleksible
- er struktureret og kan holde overblik, da vi sender mellem 700-800 frokoster ud af huset dagligt, og er afhængige af, at vores faste systemer fungerer
- har gode samarbejdsevner med teamet i køkkenet
- har en respektfuld omgangstone med sine kollegaer - og bidrager til godt arbejdsmiljø
- taler og forstår engelsk også gerne dansk men ikke nødvendigt
- Du er faglært kok eller cater, gerne med 2-5 års erfaring
- Du har gerne erfaring fra storproduktion
- Gerne erfaring fra kantinebranchen, men ikke et krav
- Du er kvalitetsbevidst, ambitiøs og ansvarsfuld
- Interesse for at udvikle egne retter, og med grøn indstilling og nysgerrighed
- Gode samarbejdsevner og en teamspiller
- Indsigt i menuplanlægning samt økonomien bag
- Trives med at arbejde i et miljø med højt tempo
- en arbejdsplads med stort fokus på kvalitet, gode råvarer, økologi og bæredygtighed
- gode kollegaer, som er søde og dedikerede, og som har det sjovt med hinanden
- et arbejde i en virksomhed i vækst og udviklingsmuligheder for den rette
- løn efter kvalifikationer
- gode personalerabatter og sociale arrangementer
- Aamanns Deli & Take Away (siden 2006)
- Aamanns Etablissement, frokostrestaurant (siden 2009-2023)
- Aamanns Frokostordning (siden 2015)
- Aamanns Køkken & Event, venue og kantine på Refshaleøen (siden 2015)
- Aamanns 1921, restaurant (siden 2017)
- Aamanns Replik i Skuespilhuset (2021)
- Aamanns Genbo i Carlsberg Byen (2022)
- Aamanns Botanical Senses (sæbeserie og lotion)
- Aamanns Kryddersnaps (snaps-serie i samarbejde med Braunstein)
- Aamanns kogebøger