
Souschef MENY Kennedy arkaden, Aalborg
- Aalborg, Nordjylland
- Permanent
- Fuldtid
Vi er klar til at udvikle dig yderligere, så du kan blive nr. 5 i rækken som bliver klar som Købmand her fra butikken.Vi forventer at du besidder en solid portion engagement, overblik og handlekraft. Desuden forventes det at du kan skabe samarbejde, motivation og høj trivsel blandt butikkens medarbejdere. Det er vigtigt at du har interesse for mad, - og har du herunder erfaring med frugt og grønt vil dette være en fordel.Du vil få stor frihed og masser af ansvar og sunde udfordringer i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt at du er ansvarsbevidst, og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Du har en naturlig flair for kundeservice, og nyder at arbejde i et til tider hektisk miljø med stor fokus på kvaliteten.Du bliver en del af butikkens ledergruppe og skal være med til at motivere og inspirere det stærke hold af kolleger, samt sikre at koncepter, regler og rutiner overholdes og udvikles.Du har erfaring fra dagligvarebranchen som enten nuværende souschef, afdelingsleder, og samtidig brænder du for salg. Det er også vigtigt med ledererfaring. Du kan forvente også at deltage i diverse events ”ud af huset” så som vinsmagninger, etc.Ansvarsområder:
- Ansvar for dine egne vareområder, med særlig fokus på Frugt & grønt
- Ledelse og udvikling af butikkens medarbejdere
- Fokus på salgs- og indtjeningsoptimering
- Medvirke til at butikkens høje serviceniveau bibeholdes
- Opfølgning på rutiner, opgaver og varedisponering.
- Resultatorienteret, målrettet og fuld af gå-på-mod
- Evnen til at arbejde effektivt og kvalitetsbevidst i en tempofyldt hverdag
- Struktureret tilgang til dit arbejde, med evnen til at planlægge og prioritere din tid
- Motiverende og inspirerende ledelsesstil med fokus på udvikling og fastholdelse
- Udadvendt, kundeorienteret og serviceminded