Dygtig uddannet madhåndværker søges til Børnehuset Fælleden

S/I Bornehuset Faelleden

  • København
  • Permanent
  • Fuldtid
  • 13 dage siden
Den integrerede institution Børnehuset Fælleden søger en uddannet, dygtig og udadvendt ernæringsassistent på 37 timer pr uge til 0-6 års daginstitutionsområdet på Islandsbrygge. Meget gerne med start 2. maj eller snarest derefter.Vi har til huse i en flot ny bygning, med et sprit nyt produktionskøkken. Dette vil være din kommende arbejdsplads sammen med Gitte, der vil være din nærmeste kollega.Vores køkken er det sted, hvor duftoplevelsen fra nybagte boller eller lækker frokost kan sprede sig ud i huset og børnene kan komme og kikke ind i køkkenet fra vinduespladsen fra rummet ved siden af. Her kan de følge med i tilberedelsen af den ernæringsrige og -rigtige kost til vores målgruppe 0-6 årige.Personalet står selv for morgenmad kl 6:30. Køkkenet står derimod for formiddagssnacks, frokost og eftermiddagsmad. Der er tale om daglig bespisning af 72 vuggestuebørn og 88 børnehavebørn.Du har sandsynligvis en køkkenfaglig- og/ ernæringsuddannelse og meget gerne med erfaring og viden om ernæringsrigtig kost til 0-6 årige. Det er vigtigt både at kunne arbejde selvstændigt og også sammen med din kollega Gitte. Du skal være interesseret i madlavning, kunne sammensætte og planlægge ernæringsrigtige menuer af høj kulinarisk kvalitet. Du er kreativ i et køkken, tager tingene med et smil og har overskud til en lille snak med børn og voksne, når vognene hentes og bringes.Jobbet kræver samtidig at du er stabil, selvstændig og kan tilberede lækre retter til små maver hver dag. Den politiske målsætning i Københavns kommune er at reducere CO2 i 2025, hvilket vi også skal have for øje i produktionen og samtidig sikre mindre madspild.Mad er pædagogikFor os skal det, som foregår på stuerne, ikke være afskåret fra, hvad der sker i køkkenet og omvendt. Børnene skal have en bevidsthed om, hvad de kommer i munden og hvor det kommer fra. Du skal være med til at give børnene en solid maddannelse, hvor arbejdet i køkkenet er den vigtige dagligdagsindsats. Når vi laver projekter, kan vi finde på at høre om du kan vise dem hvordan en fisk ser ud indeni, når du alligevel står og tilbereder vores måltid for dagen.Vi vil fremme madmodMaden skal have et højt kulinarisk niveau. Maden skal pirre børnenes smagsløg og du skal være med at sikre, at børnenes madmod bliver udfordret og styrket hver dag.Målet er økologiDu skal arbejde ud fra, hvad årstiderne har at byde på og være kvalitetsbevidst i dine valg af råvarer. Vi har det økologiske spisemærke guld, og det arbejde skal du selvfølgelig være med til at videreføre ved at købe 90% økologisk og ved at dokumentere dette via vores indkøbsordning.Ernæringsrigtig energi til børneneUdover at kunne tilbyde børnene mad af høj kulinarisk kvalitet, skal du også kunne arbejde med en korrekt sammensat menuplan, således at børnenes behov dækkes. Vedlæg derfor en menuplan du har udarbejdet til målgruppen, hvor du viser, hvordan du vil pirre smagsløgene med ernæringsrigtig mad af høj kulinarisk kvalitet.Dine opgaver derudover er:
  • Udarbejde ugentlige madplaner og lægge dem op til huset/forældre på vores intranet AULA
  • Bestilling af råvarer
  • Daglig egenkontrol
I hverdagen er I to til at varetage alle opgaverne indenfor vores åbningstid 6:30-17 mandag-fredag.Yderligere informationAflønning sker ift. gældende overenskomst med Københavns kommune. Du er meget velkommen til at kontakte ledelsen i Børnehuset Fælleden på 44403764 (tast 1 for kontor) ved spørgsmål og evt. besøg i institutionen.Ansøgningen sendes til MRK KøkkenIdeelt set ønsker vi startdato 2. maj 2024 eller snarest herefter.Vi afholder samtaler løbende.Vores hjemmeside:

S/I Bornehuset Faelleden