
Quality Manager, Beef QSR
- Vejen, Syddanmark
- Permanent
- Fuldtid
- Kvalitets- og fødevaresikkerhedsmæssig drift og udvikling i produktionen
- Ansvar for positiv frigivelse af færdigvarer, som sker i vores testkøkken, hvor vi på timebasis simulerer de forhold, som produktet fremstilles under, når det sælges til den endelige forbruger
- Sikre vedligehold af fabrikkens BRC- og kundecertificeringer, herunder gennemførsel af audits, tilsyn, certificeringer samt afvigelseshåndtering
- Point of contact med vores primære kunde vedr. produkt, kvalitet og fødevaresikkerhed
- Verifikation via intern audit (medlem af DC Beefs interne audit team)
- Indsamling, overvågning, evaluering, formidling og indrapportering af data og analyseresultater
- Træning og støtte til vores operatører i hygiejne, kvalitet, kundekrav og fødevaresikkerhed
- HACCP-teamleder og ejerskab på arbejdet med årsagsanalyser
- Ansvar for at lede og udvikle kvalitetsafdelingens medarbejdere
Du har erfaring med QSR- eller f.eks. engelske retail-kunder, der stiller ambitiøse krav, samt erfaring med fødevareproduktion, ideelt set erfaring med kødproduktion. Derudover har du erfaring med produktkvalitet og BRC, IFS eller lignende standarder.Vi ser gerne, at du har ledelseserfaring og begår dig flydende på både dansk og engelsk.
Du har styr på detaljen og er en dygtig formidler, som er god til at lede og udvikle andre via din naturlige autoritet.
Du skal kunne trives med, at der er mange interessenter med en holdning til produktets kvalitet, og du motiveres af at forstå og tolke kundestandarder - samt at leve op til dem.Har du appetit på mere?Du er velkommen til at kontakte Director, Quality & Food Safety, Ida Juul Jensen, på +45 5383 3643, som vil svare på spørgsmål angående stillingen og fortælle mere om, hvad Danish Crown Beef kan tilbyde dig.Vi vurderer ansøgninger løbende, så send os en ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest søndag d. 7. september 2025.Vi ser frem til at høre fra dig!We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we're more than 23,000 colleagues, all committed to our vision of being net zero in 2050, for better food and a brighter future.