Introduktionstilling - Klinisk fysiologi og nuklearmedicin

Region Hovedstaden

  • Bispebjerg, København
  • Training
  • Fuldtid
  • 20 dage siden
Introduktionsstilling i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

En stilling som reservelæge, introduktionsstilling (1309130-61-i-51) er ledig til besættelse den 01.09.2020 eller snarest derefter på
Klinisk fysiologisk/nuklearmedicinsk afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Reservelægen er primært tilknyttet afsnittet på Bispebjerg Hospital, men uddannelsen foregår på begge afsnit efter nærmere aftale.

Stillingen er en 1-årig introduktionsstilling i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin.
På afdelingen får du mulighed for at stifte bekendtskab med stort set alle specialets discipliner, hvor du vil blive grundigt introduceret til fysiologiske og nuklearmedicinske undersøgelser samt ultralyd.
Derudover har du rig mulighed for at deltage i forsknings- og udviklingsprojekter.
Stillingen er vagtfri.

Hvem er vi?

Klinisk fysiologi og nuklearmedicin er et tværgående diagnostisk speciale.

Vi har spændende fagligt samarbejde med læger fra mange andre kliniske og parakliniske specialer på hospitalet, herunder lærerige fælleskonferencer med andre kliniske specialer. Vi servicerer alle afdelinger på hospitalet samt almen praksis, så der er god mulighed for bred kontakt til de fleste kliniske specialer.

Afdelingen råder over det meste inden for klinisk fysiologi og nuklearmedicin, bl.a. PET/CT, SPECT/CT, almindelige gammakameraer, DXA-scannere, døgnblodtryks- og UL-udstyr og diverse apparatur til fysiologiske undersøgelser.
Undersøgelserne udføres af bioanalytikere, radiografer og sygeplejersker i tæt samarbejde med afdelingens læger, fysikere, sekretærer og øvrige personale. En del af undersøgelserne udføres af lægerne i samarbejde med andre faggrupper.

Afdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital har to afsnit, og afdelingen er under én fælles afdelingsledelse. Du vil få mulighed for at kunne se en bred vifte af undersøgelser på begge afsnit.
Samlet er vi omkring 50 ansatte og udfører mere end 50.000 undersøgelser årligt.

Hvem er du?

En yngre læge

- med interesse i et diagnostisk speciale med meget bred kontaktflade til næsten alle andre sundhedsfaglige specialer.

- som er interesseret i og måske gerne vil prøve kræfter med forskning og metodeudvikling.

- som er god til patientkontakt og som samtidig finder arbejde med højteknologisk teknik også er spændende og udfordrende.

Yderligere information kan fås hos ledende overlæge Peter Hovind: , tlf: 51 53 09 04 eller uddannelsesansvarlig overlæge Martin Krakauer: martin.krakauer , tlf: 38 63 55 30.

Ansøgningsfrist: fredag den 14.08.2020 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt i uge 34-35.

Du kan læse mere om vores afdeling på vores hjemmeside

Region Hovedstaden