Servicemedarbejder under 18 år til føtex food convenience - København N

Føtex

  • København
  • Permanent
  • Fuldtid
  • 22 dage siden
føtex food convenience søger servicemedarbejder under 18 år

I føtex food convenience skal det være nemt, rart, hurtigt og inspirerende at handle. Vi tilbyder vores kunder lækre varer i høj kvalitet – og vi er dedikerede til den gode indkøbsoplevelse.

Vi er en sammentømret enhed, og vi ved, at det er vores samarbejde og fleksibilitet, der gør det muligt at nå vores mål.

Som servicemedarbejder i føtex food convenience refererer du til butikschefen, og du betjener vores kunder, så de får en rigtig god indkøbsoplevelse – hver gang. Så hvis du er venlig og imødekommende og brænder for at møde – og hjælpe – mange mennesker hver dag, så er du måske vores nye medarbejder.

Se videoen om føtex food her:

Jobbet
Du bliver den primære person, vores kunder møder, da du betjener og vejleder dem i kasse, kiosk og bager ligesom vareopfyldning også er en del af dagligdagen. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, imødekommende og rap på fingrene. Du trives i en hverdag, hvor tingene går stærkt, og dagene aldrig er ens.

Vores kunder forventer en god service, og det skal du sørge for, at de får, og det falder dig helt naturligt at sikre, at butikken altid fremstår pæn og præsentabel.

Kvalifikationer
Når du starter hos os, er du under 18 år. Du behøver ikke have erfaring – blot du deler vores indstilling til den gode kundeservice. Så skal vi nok lære dig resten.

På grund af jobbets karakter er det et lovmæssigt krav, at du er fyldt 15 år og har afsluttet 9. klasse ved tiltrædelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I 1960 åbnede Herman Salling den første føtex i Guldsmedgade i Aarhus og startede med det samme en indkøbsrevolution, der stadig er i gang. I dag er vi godt 15.000 kolleger, der brænder for at levere service; hurtigt, høfligt, trygt og troværdigt.

Salling Group