Er du kokken, der både kan svinge en kasserolle med præcision og samtidig holde styr på køkkenets puls? Så er det dig, vi leder efter som vores nye souschef.Om osVi driver en mellemstor kantine med omkring 400 daglige gæster og en stor mødeforplejning. Vores køkken er fyldt med passion, håndværk og nysgerrighed - og vi elsker at lege med smage, der både overrasker og glæder.Hos os er samarbejde og kommunikation de vigtigste ingredienser. Vi hjælper hinanden, giver energi til fællesskabet - og sender den samme energi med hjem igen, når dagen er slut.Vores gæsterDe bedste, høfligste og gladeste gæster, du kan forestille dig. De elsker dialogen med os, og de nyder at bruge deres spisepause her. De kan lide, når vi udfordrer dem på smage og indtryk - og det giver os frihed til at være kreative.Dine opgaver som souschef
Have tæt kontakt med gæsterne - byde velkommen, sige velbekomme og bidrage til den gode stemning.
Tage medansvar for den daglige drift og sikre høj kvalitet.
Være en aktiv del af køkkenrotationen og bidrage til den kulinariske kreativitet.
Sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og kiropraktor.
Klar til at tage skeen i den anden hånd?Så skynd dig at send en ansøgningKontakt Operations Manager Jesper Fejerskov Sørensen på tlf. 29656224 i tidsrummet 08.00-14.00, hvis du har spørgsmål om stillingen.