Souschef, dagtimer, Scandic Kødbyen

Scandic Hotels

  • København
  • Permanent
  • Fuldtid
  • 9 dage siden
Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at tage fadt, så tror vi på, at du er vores nye Souschef på Scandic Kødbyen. Vi leder efter en Souschef kan stå i spidsen for bespisningen af vores konferencegæster. Vi er et køkken med fokus på grill, røg og godt håndværk. Vi benytter, fortrinsvis, kød fra fritgående dyr fra Norden. Vi salter og hænger charcuteri. Vi fermenterer, sylter, og forædler råvarerne, så der altid sker noget spændende og lidt uventet på buffeten, i forhold til traditionel buffetbespisning. Vi tilbereder helst på vores grill i det åbne køkken eller varm røger i vores store røgeovn. Kort og godt, sætter vi en ære i et godt håndværk og gode produkter. Vi er et køkken med højt til loftet, hvor vi prioriterer sammenhold og energi enormt højt. Og der er groft sagt intet som ikke kan lade sig gøre at afprøve, så kun din fantasi sætter grænser her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.Opgaver
  • Ansvarlig for det daglige arbejde i køkkenet på din vagt primært på hverdage i dagtimerne. Weekendarbejde forekommer ca. 1 gang pr. mdr. og typisk mellem 50-150 gæster
  • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
  • Køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
  • Ansvarlig for afdelingen i køkkenchefens fravær
  • Oplæring af elever og nye kolleger

Scandic Hotels