Projektkoordinator til partnerskabsprojekt om implementering af ”Træning som behandling”

Rigshospitalet

 • København
 • Midlertidig
 • Fuldtid
 • 21 dage siden
Tidsbegrænset stilling. Brænder du for at arbejde med brugerinvolvering, partnerskaber og samskabelse? Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker med kronisk sygdom? Så er stillingen som projektkoordinator hos Trygfondens Center for Aktiv Sundhed (CFAS) måske noget for dig.

Diabetesgruppen hos CFAS søger en projektkoordinator til et forskningsprojekt om implementering af Træning som behandling til personer med type 2 diabetes, overvægt og/eller hjertekarsygdom. Stillingen er normeret til fuld tid (37 timer/uge) og tidsbegrænset til 2 år fra 1. oktober 2020.

CFAS er et internationalt forskningscenter på Rigshospitalet i København. Medarbejdergruppen omfatter seniorforskere, postdocs, ph.d.- og prægraduate studerende, projektsygeplejersker, laboratorieteknikere og administrativt personale.

På CFAS fokuserer vi på at udvikle fysisk aktivitet som behandling af en række kroniske sygdomme. Forskningen omfatter både basal, human integrativ fysiologisk, klinisk og anvendt forskning. Centeret er endvidere stærkt involveret i at formidle forskningsresultater om betydningen af fysisk aktivitet for sundheden til den brede offentlighed. Du kan læse mere om CFAS på: .

Stillingen

I Diabetesgruppen har vi et bredt forskningsprogram, som omfatter en række kliniske forsknings- og implementeringsprojekter. Vi søger en projektkoordinator, der bliver central i at sikre, at vores forskningsresultater kommer mennesker med kronisk sygdom til gode.

Du får ansvar for at koordinere et projekt, hvor vi gennem partnerskaber mellem borgere, forskere, kommunale- og frivillige sektorer vil udvikle og evaluere en indsats, hvor overgangen fra det kommunale forebyggelsestilbud til civilsamfundet skal styrkes gennem aktive fællesskaber. Målet er at sikre støtte til at borgere med svær overvægt, type 2-diabetes eller hjertekarsygdomme kan fastholde en fysisk aktiv hverdag efter endt kommunal rehabilitering. Der vil være et særligt fokus på, hvordan eksisterende digitale redskaber understøtter sådanne aktive fællesskaber.

Der er tale om en stilling med en høj grad af fleksibilitet og selvtilrettelæggelse. På grund af projektets karakter kan der forekomme forskudt arbejdstid (aften/weekend), dog således at arbejdstiden i gennemsnit ikke overstiger 37 timer/uge.

Primære arbejdsopgaver
 • Facilitere og koordinere partnerskaber mellem borgere med kronisk sygdom, aktører indenfor forskning, kommunale forebyggelsestilbud og frivillige foreninger.
 • Koordinere arrangementer ifm. partnerskaber.
 • Løbende koordinering af udviklingsprojekter, hvor digital støtte til bevægelsestilbud indgår.
 • Systematisk dokumentation og erfaringsindsamling fra disse partnerskaber.
 • Støtte til fundraising.
Vi forventer at du
 • Har en relevant sundhedsfaglig uddannelse (eks. sygeplejerske, idræt/humanfysiolog, folkesundhed eller fysioterapeut).
 • Har en sundhedsfaglig master- eller kandidatuddannelse.
 • Har erhvervserfaring med koordinering af partnerskaber og samskabelse.
 • Er selvstændig og ansvarsbevidst.
 • Er fleksibel og imødekommende.
 • Taler og skriver dansk og engelsk flydende.
 • Har kørekort til personbil.
Erfaring med projekter om digital støtte til behandling eller projekter, som involverer både kommunale og frivillige foreninger er en fordel, men ikke et krav. Et bredt netværk indenfor området og erfaring med forebyggelse og sundhedsfremme for type 2 diabetes, hjertekarsygdom og overvægtige er ligeledes en fordel.

Vi tilbyder
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med engagerede medarbejdere og et godt arbejdsklima.
 • Et alsidigt og selvstændigt job, hvor du medvirker til at definere stillingens indhold og dine arbejdsopgaver.
 • En mulighed for at bidrage væsentligt til at forskning om Træning som behandling kommer mennesker med forskellige kroniske sygdomme til gode.
 • Deltagelse i faglige møder, undervisning og arbejdsgrupper, hvor du kan tilegne dig viden om træning som behandlingsform til en række forskellige patientgrupper.
Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst for den relevante sundhedsfaglige personalegruppe indgået med Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Der gives som udgangspunkt ikke tillæg. Stillingen er normeret til fuld tid og tidsbegrænset til 30. september 2022.

Ansøgningsfrist er fredag den 7. august 2020 kl. 12.00. Du skal indsende din ansøgning (maks. 1 side) med cv (maks. 2 sider), relevante uddannelsesbeviser med karakterblade og udtalelser eller referencer via linket nedenfor. Første runde af ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 33. På baggrund heraf udvælges de bedst egnede kandidater til en anden interviewrunde i uge 34.

Yderligere oplysninger om stillingen og CFAS fås ved henvendelse til gruppeleder Mathias Ried-Larsen på e-mail: mathias.ried-larsen@regionh.dk. Pga. ferie kan henvendelser om stillingen først forventes besvaret efter uge 30.

HS

Jobnet