
Kok søges til Bowl'n'Fun Holstebro
- Holstebro, Midtjylland
- Permanent
- Deltid
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun & Maximum, som består af 18 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at vi har retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar og stå klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter, som bliver tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne.Hvad kan vi tilbyde dig?
- Favorable arbejdstider fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden, hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
- 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at alle vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.
- Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt.
- Løn efter kvalifikationer
- Et stort udvalg af personalegoder
- Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst - både visuelt og smagsmæssigt.
- Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
- Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
- Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
- Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
- Ad Hoc opgaver
- At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
- At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
- At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
- At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
- At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
- At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
- At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd