
Reservekok til afvikling af selskaber samt vagter i restaurant i København
- København
- Permanent
- Fuldtid
- Varierende timetal afhængigt af arrangementer og behov
- Primært arbejde i eftermiddag, aften og weekender, men også mulighed for dagsarrangementer
- At blive en del af Meyers unikke madunivers og skabe mindeværdige oplevelser
- Arbejde med sæsonens bedste råvarer i køkkener med højt til loftet
- Godt kollegaskab, hvor vi elsker at skabe begejstring sammen
- En ambitiøs og uhøjtidelig arbejdsplads med entusiasme og madglæde
- Et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor du altid kender arbejdsplanen tre dage forud
- Lønniveau efter overenskomstmæssige forhold og erfaring
- Svendebrev, stor faglighed og som sætter en ære i at påtage sig værtskabet.
- Godt humør, er proaktiv, glad, åben og hjælpsom – og som bidrager til den gode stemning i vores køkken, også når vi har travlt.
- Kommer du med erfaring fra et køkken med større produktion, en vis portion ordenssans og et godt overblik, er det bestemt også et plus.
2. oktober 2025