Tjener med passion for service og værtskab til kantine hos Meyers

Meyers

  • København
  • Permanent
  • Fuldtid
  • 27 dage siden
Hos Meyers søger vi en erfaren tjener med passion for gastronomi, som vil være med til at skabe gode oplevelser for vores gæster. Vi søger altså dig, der bringer et kompromisløst servicegen, og kan skabe nærværende værtskab og uforglemmelige gæsteoplevelser. Du får base i én af vores større kantiner i centrum af København.Du kan se frem til en alsidig tjenerrolle med ansvar og værtskabDu får i rollen som tjener i et større tjenerteam, en helt central rolle i vores samlede team på lokationen. Du servicerer vores gæster på tværs af huset, afvikler mange møder og sikrer velfungerende forplejning og leverer den særlige Meyers-oplevelse – fra morgenkaffe til frokost og mødeservice. Rollen kombinerer klassisk tjenerarbejde med mødeforplejning og værtskab, og du får dermed stor indflydelse på at forme den daglige serviceoplevelse.Dine opgaver vil bl.a. omfatte:
  • Sikre en varm og professionel mødeservice
  • Afvikle møder, forplejning og events
  • Håndtere daglige praktiske opgaver i forhold til vedligehold af en travl mødegang
  • Navigere i og aflæse et større mødebookingsystem (på dansk og engelsk)
  • Løse ad hoc-opgaver i samarbejde med kolleger
  • Samarbejde tæt med dine dygtige kolleger på tværs af vores køkken og caféen
  • Når der er mulighed, være vært ved frokostservering og buffet
Vi forestiller os, at du:
  • Har erfaring som tjener – gerne med bredt værtsansvar
  • Trives i en rolle med både struktur og fleksibilitet
  • Er flydende i dansk (både i tale og læsning) og god til engelsk
  • Er serviceminded, imødekommende og har blik for detaljen
  • Har let ved at sætte dig ind i digitale værktøjer og mødesystemer
  • Bevarer ro og overblik i en travl hverdag, hvor tingene hurtigt kan ændre sig
  • Du trives i højt tempo, er selvkørende, en god kollega og teamspiller
  • Du elsker at være i bevægelse – her får du rig mulighed for at få dine daglige skridt i hus, når du suser mellem mødeforplejning og tjeneropgaver
Din arbejdstid og rammerStillingen er på 37 timer om ugen og indgår i en rotationsvagtplan med arbejdstider i spændet mellem kl. 6.30 og 18.00, primært på hverdage. Aften- og weekendarbejde kan dog forekomme ved særlige arrangementer.Hvad tilbyder vi?Hos Meyers bliver du en del af en arbejdsplads med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø med entusiasme og madglæde. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden. Du får grundig oplæring, gode kolleger og mulighed for både faglig og personlig vækst. Her er højt til loftet og plads til at tage ansvar og gøre en forskel – hver dag.Er du interesseret?Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
Vi glæder os til at høre fra dig!Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer og har i 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Med særlig omtanke for bæredygtighed, økologi, klima og gode arbejdsforhold opererer Meyers på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Vi blev i 2023 B-Corp certificeret – en international anerkendt certificering, der dokumenterer, at vi som virksomhed lever op til de højeste krav inden for gennemsigtighed og social og miljømæssig ansvarlighed. Netop derfor opfordrer vi alle til at søge et job hos Meyers uanset køn, alder, etnicitet, seksualitet, handicap og religion.Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Meyers