Souschef i Viborg
Restaurant Flammen
- Viborg, Midtjylland
- Permanent
- Fuldtid
- Tage næste skridt i din karriere og videreudvikle din leder-værktøjskasse
- Prøve kræfter med alle ledelsesmæssige udfordringer
- Få erfaring med alle aspekter af restaurantdrift
- Blive chef for din egen Flammen restaurant
Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 17 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter - og ikke mindst maver - med en simpel opskrift: en velforsynet grillbuffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.Din hverdag som Souschef
Som souschef har du et tæt parløb med restaurantchefen, om hvilke opgaver I hver især har ansvar for, og dine opgaver vil selvfølgelig også udvikle sig, jo mere erfaring du får i rollen. Du vil fra start være involveret i den daglige ledelse af restaurantens medarbejdere. Som Souschef får du mulighed for at prøve kræfter med alle slags ledelsesmæssige udfordringer og da du fungerer som stedfortræder for restaurantchefen, vil der være mange beslutninger, du kommer til at tage selvstændigt og du er i det hele taget tæt på medarbejderne. Dine opgaver indebærer f.eks.:
- Være medarbejdernes nærmeste sparringspartner og coach
- Daglig drift i restauranten åbningstid
- Deltage i salgs-, drift- og ressourceplanlægning
- Være med til at ansætte nye medarbejdere
- Bidrage til den fortsatte udvikling af restauranten
- Et særligt tilrettelagt udviklings- og karriereforløb tilpasset dig
- Ledertræning og uddannelse via Flammens Academy for Souschefer
- Tæt coaching, udviklingsprogram og samtaler gennem hele forløbet
- En masse dygtige og læringsivrige medarbejdere
- Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø, hvor tillid er i højsædet
- En varierende arbejdsuge med stor indflydelse på dagligdagen
- En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor dagene alligevel ikke er ens
- Ønsker karriere og brænder for at tage næste skridt på vej mod ”din egen” Flammen restaurant
- Ledelseserfaring, branchekendskab og lyst til at skabe relationer
- Har lyst til at gå forrest og være en del af driften
- Bidrager til varme og hyggelige gæsteoplevelser gennem tilfredse og engagerede medarbejdere
- I samarbejde varetager den daglige drift med øje for gæster og drift
- Evner at samarbejde på tværs og følger arbejdsopgaverne til dørs
- Har kendskab til branchen samt forståelse for almen IT og systemer
- Sikre gode gæsteoplevelser hver gang
- Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere
- Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed
- Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudgetter
- Sikre, at procedurer og arbejdsgange er optimale
- Daglige driftsopgaver som vagtplanering, bookingopsætning, leverandørkontakt og vedligehold