Dygtig grisepasser med lyst til ledelse

VKST I/S

  • Tølløse, Sjælland
  • Permanent
  • Fuldtid
  • 1 måned siden
VKST Job i Landbruget søger på vegne af kunde:

Hanne og Lars Palle, Østervang i Tølløse, søger en dygtig grise passer til besætning med 810 årssøer og produktion af 30 kg’s grise.

Mulighed for indflydelse

Hovedopgaven bliver arbejdet i løbe- og drægtighedsstalden. Eller evt. hovedopgave i farestalden, hvis det er der, din interesse ligger. Optimering af produktionsresultater sammen med holdet, som består af erfarne afdelingsledere i farestald og klimastald, elev og ejerpar. Hvis du har erfaring som leder, kan du overtage ledelsen af hele svineproduktionen, eller du kan gradvis tage over på ledelsesopgaver fra Hanne, efterhånden som du bliver klar til det. På sigt er der mulighed for medejerskab af svineproduktionen og/eller overtagelse af ejendommen i glidende generationsskifte.

Erfaring med svineproduktion og ledelse

Du har teoretisk og praktisk erfaring fra svineproduktion, og har lyst til at bruge din viden sammen med holdet på Østervang.
  • Faglært landmand og gerne overbygningsuddannelse som leder
  • Erfaring med svineproduktion, og gerne med ledelse
  • Lyst til at tage initiativer og optimere produktionen
  • Systematisk og god til at følge op på initiativer
  • God til at kommunikere med medarbejdere, ejerpar og samarbejdspartnere
Du er resultatorienteret og har lyst og evner til at udvikle svineproduktionen på Østervang.

Arbejdstid og jobstart

Arbejdstid er 37 timer pr. uge, incl. Hver 3. weekend og helligdag. Ønsket jobstart 1. august, eller når det er muligt. Vi kan hjælpe med at finde bolig i området.

Østervang

På Østervang drives en svineproduktion med 810 årssøer og salg af 30 kg’s grise, samt 210 ha jord. Stalden er indrettet med langsgående farestier og gulvfodring i stabile grupper i drægtighedsstalden. Smågrise fra 15 kg på anden ejendom. Arbejdspladsen har en kultur med meget rum til at arbejde selvstændigt. Der er god stemning og lyst til sammenhold. Gode medarbejderfaciliteter. Ejendommen ligger i Tølløse, på Midtsjælland, med gode transportmuligheder. Du kan se mere om Østervang Svineproduktion på Facebook:

Sådan søger du stillingen

Yderligere oplysninger hos Hanne Palle, tlf. 21 42 54 88, eller HR-konsulent Tove Goldbeck Jensen, VKST, tlf. 20 11 18 02. Send ansøgning og CV ved at klikke på knappen "SØG STILLING" via HR MANAGER. Samtaler afholdes løbende.

Jobnet

Læs mere og søg jobbet