
Køkkenleder søges - erfaring med gulerødder, grin og glade børn foretrækkes - GENOPSLAG
- Herfølge, Sjælland
- Permanent
- Fuldtid
Torpgården er en stor institution delt på to matrikler - begge med køkkener - og har derfor to ansatte i vores køkken. I samarbejde med vores nuværende køkkenmedarbejder skal du hver dag producere
- Morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad til børnene
- Varierede menuer, der er ernæringsrigtige og klimavenlige
- Stå for menuplanlægning, bestille varer og føre egenkontrol
- Holde dig opdateret på Fødevarestyrelsens anbefalinger for kost til børn, og det sunde måltid i daginstitutioner.
- Vaske op, rengøre køkkenet og modtage varer til opbevaring
- Har relevant uddannelse inden for ernæring og sundhed
- Gerne har praksiserfaring fra institutionskøkken og/eller har erfaring i, at tilberede mad til mange personer og kan integrere opvask og rengøring i din daglige rutine.
- At du har kendskab til børneernæring i aldersgruppen 0-6år og kan servere mad, der er ernæringsberegnet
- Gerne med erfaring i allergivenlig kost
- Har flair for varieret menuplanlægning med vægt på økologi og kan arbejde selvstændigt
- Er indstillet på at følge Fødevarestyrelsens retningslinjer i din planlægning,
- Kan bruge eller har mod på at lære IT-systemer til varebestilling, varemodtagelse og egenkontrol
- Er fleksibel, positiv og samarbejdsorienteret mhp. at understøtte den overordnede pædagogiske opgave
- Har lyst til at lade børn forstyrre dig og har lyst til at inddrage dem i madlavningen samt, er åben for at have et tæt samarbejde med det pædagogiske personale fx omkring ”jord til bord forløb”, smagsuge, traditioner og højtider eller lignende
- Kan arbejde selvstændigt indenfor den økonomiske ramme og administrere budgettet for madordning