Servicetekniker med kategori II kølecertifikat søges til Klimadan, Sjælland

JKS

  • Roskilde, Sjælland
  • Permanent
  • Fuldtid
  • 1 måned siden
Klimadan leverer nogle af de bedste varmepumpeløsninger til private hjem, landbrug og erhverv; herunder også egne produkter. Virksomheden arbejder med alle facetter af vedvarende energiløsninger i både jord, vand og luft. Klimadan udnytter sol-, gyllekøling- og kartoffelkølingsteknologi.

Klimadan er tidligere ejet af Danfoss og er markedsførende inden for gyllekøling. Virksomheden udvikler løbende sine produkter og processer og er med fremme i udviklingen. Klimadan oplever stor vækst på det sjællandske marked for grønne varmeløsninger, og derfor søges flere folk til at køre i dette område. I virksomheden er der ansat 28 teknikere samt kontorfolk og sælgere. I alt ca. 55 medarbejdere.

Jobbet
Du bliver en del af en virksomhed, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder med kvalitet i alle medarbejdernes arbejde gennem information, driftssikkerhed, funktionalitet og fleksibilitet.

Dit arbejde består i at hjælpe vores kunder med serviceeftersyn samt fejlretning på varmepumpe installationer.

Du får en bil stillet til rådighed, og du kører direkte ud til kunderne fra din bopæl. Der vil til tider være samkørsel med en kollega fra Jylland. Der skal desuden påregnes samkørsel i de første par måneder i forbindelse med oplæring.

På sigt vil du skulle indgå i deres vagtordning hver 8. uge med vagt mandag-søndag kl. 16.00-21.00.

Kvalifikationer
  • Du har taget kategori 2 kølecertifikat, som minimum erfaring fra området.
  • Du har lysten til med tiden at tage A-certifikat under din ansættelse, hvorved du bliver færdiguddannet som køletekniker/kølemontør
  • Vi forventer, at du efter endt uddannelse og oplæring kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt med opgaverne
  • Du behersker dansk på et niveau, så du ubesværet kan kommunikere mundtligt med kunder og er i stand til at tage uddannelsen
  • En håndværksmæssig uddannelsesbaggrund inden for fx VVS eller mekanik er en fordel, men ikke et krav
Virksomheden tilbyder
Klimadan er en virksomhed i vækst, hvor fokus er på udvikling af både virksomhed og medarbejdere. Derfor tilbydes du løbende efteruddannelse og opkvalificering.

Du bliver en del af en sund virksomhedskultur, hvor vi fastholder en behagelig og omgængelig omgangstone. Medarbejderne er glade for at arbejde i virksomheden - også fordi jobbet muliggør en sund balance mellem arbejds- og privatliv.

Klimadan har en aktiv personaleforening og flere arrangementer i løbet af året. Dertil har vi overenskomst med Dansk Industri, en tillidsrepræsentant og MUS, så vi har fokus på dig som medarbejder.

Du tilbydes en løn med overarbejdstillæg og pensionsordning, kollektiv lønforhandling samt sundhedsforsikring.

Ansøgning og kontakt
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Klimadan, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via linket Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning via e-mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due på tlf. +45 23 29 44 11 .

Om Klimadan
Klimadan har i 40 år arbejdet med vedvarende energiløsninger med varmepumper til private boliger, industri- og forsyningssektoren og landbruget. Vi er eksperter, når kartoflerne og gyllen køles, swimmingpoolen varmes, og når energien i luften, vandet, jorden og solen skal udnyttes. Klimadan er din partner, når du vil have billig, grøn og vedvarende energi.

Hos Klimadan møder du et dedikeret hold, der er med dig fra idé til færdiginstalleret anlæg. Vi rådgiver om alle facetter, og vi hjælper gerne med at søge tilladelser og tilskud. Klimadan er medlem af varmepumpeordningen (VPO), VarmePumpe Fabrikantforeningen (VPF) samt kølebranchens miljøordning, og er ISO 9001 certificeret. Klimadan har kontor i Ikast og Roskilde.

JKS