Køkkenfaglig eneansvarlig medarbejder til Børnehuset Vibevænget

Gladsaxe Kommune

 • Gladsaxe Kommune, København
 • Permanent
 • Fuldtid
 • 20 dage siden
Børnehuset Vibevænget søger en køkkenfaglig eneansvarlig medarbejder.
Børnehuset Vibevænget søger pr 1. september 2020 ellers snarest en køkkenfaglig eneansvarlig medarbejder, 25 timer om ugen. Du skal have en relevant køkkenfaglig uddannelse.

Lidt om os: Vi er et lille børnehus med 2 børnehavegrupper og 6 pædagogiske personaler. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang til børn, forældre og medarbejdere. Vi er optaget af, at børnene udvikler nysgerrighed, selvstændighed og bliver opmærksomme på deres eget læringspotentiale. I Gladsaxe kommune sætter vi økologi og sund og alsidig mad højt og derfor er det vigtigt, at du er fokuseret på netop dette. I Børnehuset Vibevænget har vi øko sølvmærket og måltidsmærket. Vi har brug for en kostfaglig medarbejder der er optaget af børns sundhed og trivsel og som har lyst til at lære børnene nogle grundlæggende sunde kost vaner.

Vores forventninger til dig:
 • Du skal varetage den daglige tilberedelse af mad til ca. 40 børn.
 • Du skal varetage indkøb og lave menuplaner, der tager højde for de af sundhedsstyrelsen udstedte vejledninger og retningslinjer.
 • Du skal varetage rengøring af køkkenet, både på daglig basis og i forhold til hovedrengøring. Du skal varetage egenkontrol.
Vi ønsker en medarbejder, der ud over ovenstående også er parat til at lave visuelle menuplaner til børnene og som vil inddrage børn og pædagoger i præsentation af maden. Du skal ville gøre børnene nysgerrig på madens tilberedelse og madens oprindelse.

Vores tilbud til dig:
 • Et job med stor kulinarisk frihed.
 • Stor selvstændighed i jobbet, mulighed for at planlægge arbejdet således, at der bliver tid til udarbejdelse af menuplaner, egenkontrol osv. i fred og ro på personalestuen.
 • Du får udleveret IPad som planlægnings og orienterings redskab.
 • En medarbejdergruppe der aktivt tager del i samarbejdet om det pædagogiske måltid.
Det er en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere lignende job.
Hvis du har brug for at vide mere om os og stillingen, er du velkommen til at kontakte Børnehusleder Malene Hirth på telefon 39 57 68 20, samt eventuelt aftale tid, til et uforpligtende besøg, inden du beslutter dig.

Du skal beherske dansk i skrift og tale.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Ansøgningsfrist søndag den 16. august.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN's verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt. Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i .

I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Gladsaxe Kommune